Om oss

Desmond Chan

Desmond er grunnlegger og partner i Consea og har siden oppstarten i 2015, hovedsakelig jobbet med utvikling, samt prosjekt- og byggeledelse. Desmond er utdannet sivilingeniør innen bygg, og har mastergrad innen industriell økonomi. Med sin spesialkompetanse innen kontrahering, prosjekteringsledelse og økonomi, trives han godt i store bygg- og utviklingsprosjekter.

Desmond har tidligere jobbet i Reinertsen med b.la prosjektering av broer. I Finvold Prosjekt Consult, jobbet han som prosjektleder.

Desmond har utviklet et eget konsept og nettbasert system for håndtering av kundeinformasjon, tilvalg, FDV, og reklamasjoner. Systemet er rettet mot sluttbrukere av nye byggeprosjekter, og er tatt i bruk av flere anerkjente entreprenører og eiendomsutviklere, med god omtale.

Ved siden av prosjektledelse, jobber han mye med rådgivning og støttefunksjoner innen prosjektrelaterte oppgaver. Desmond samarbeider med entreprenører og utbyggere hvor han foretar analyser, kontraktsrådgivning, SHA rådgivning. I tillegg arbeider han med befaring og rådgivning/kvalitetssikring ved kjøp/salg av boliger/fritidseiendommer.

 

Epostdc@consea.no
Telefon: 986 29 169

Last ned CV